Pivovarna Laško Union
Menu

Blagovne znamke

Temeljna kamna v naši ponudbi sta priznani slovenski blagovni znamki piva Laško Zlatorog in Union Svetlo, ki odražata našo strast do kakovosti in s katerima že desetletja prinašamo užitek v življenje ljudi, ponudbo pa dopolnjuje tudi pivo Heineken ter druge blagovne znamke, ki jih pivovarne v družbi HEINEKEN proizvajajo širom po svetu. 

Naš program pijač nadgrajuje ponudba piva in radlerja ter malta z znižano vsebnostjo ali popolnoma brez alkohola. Prav te pijače navdušujejo z okusom, hkrati pa so odlična izbira za vsako – družabno in odgovorno – priložnost. 

Laško

Legendarno slovensko pivo.

Z ljubeznijo ga varimo že od leta 1825. Voda iz laškega hribovja in prvovrsten slovenski hmelj zagotavljata najvišjo kakovost in dobro poznano grenčico.

bg lasko
lasko

Union

ŽIVLJENJE NA POLNO.

Union klasiki z dolgoletno tradicijo in osvežujočim značajem spremljajo mnoge globoke pogovore, lahkotna druženja in nova prijateljstva.

bg union
union

Heineken®

Najbolj mednarodno pivo na svetu.

Zelena steklenica, rdeča zvezda, smejoči se "e" … prepoznaš ga kjerkoli. Hladen, svež in kakovosten Heineken poznajo blizu in daleč že od leta 1873.

SLIKA OZADJE2x v3
heineken

Izbira 0,0

Razigrano življenje in odgovorne odločitve.

0,0 je program piva in radlerja brez alkohola. Pijače, ki navdušujejo z okusom, so odlična izbira za vsako – družabno in odgovorno – priložnost.

bg izbira
izbira

Smile

LAHKO, PITNO PIVO ZA VSAKO PRILOŽNOST.

Smile je pivo, ki nam nariše nasmeh na obraz. Je lahko, pitno pivo s kančkom hmeljne arome in slada. Osvežilen okus in razigrana podoba blagovne znamke ustvarjata pivo Smile za vsako priložnost.

SMILE22 PLU 1500px 2 v2
div.brand small
Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.