Pivovarna Laško Union
Menu

Nogometna zveza Slovenije in Pivovarna Laško Union bosta nadaljevali sodelovanje

V prihodnjih letih bosta NZS in Union še nadgradila dosedanje sodelovanje

Nogometna zveza Slovenije in dolgoletni partner slovenskega nogometa, Pivovarna Laško Union d.o.o. (ki je je vodilni proizvajalec piva v Sloveniij, sta združili svoje skupne moči Pivovarna Laško in Pivovarna Union) sta včeraj v prostorih Pivnice Union v Ljubljani, podpisali novo, dolgoročno sponzorsko sodelovanje, s katerim se je združena pivovarna še bolj učvrstila kot pomemben strateški partner v slovenskem nogometu.

Partnerstvo NZS in Pivovarne Laško Union traja že vrsto let, vse od leta konca prejšnjega tisočletja. Pivovarna je sodelovala pri vseh največjih uspehih Nogometne zveze Slovenije, od prve zgodovisnke uvrstitve na EURO2000 do leta 2016, ko je NZS odprla Nacionalni nogometni center Brdo.

Predsednik NZS, Aleksander Čeferin ob podaljšanju sodelovanja s Pivovarno Laško Union ni skrival zadovoljstva: »Vesel sem, da Pivovarna Laško Union ostaja močan partner slovenskega nogometa na vseh nivojih, ne samo reprezentančnem, vendar tudi klubskem. Prav tako sem naudušen, da je tudi nov lastnik Pivovarne Laško Union, Heineken, prepoznal, da je nogomet tudi v Sloveniji eden najbolj perspektivnih, pomembnih in razširjenih športov. O tej priložnosti bi se želel zahvaliti mag. Dušanu Zorku za vso izkazano zaupanje v preteklosti in za izkazano zaupanje za naprej.«

Pivovarna Laško Union bo v NZS še naprej pristona z blagovnimi znamkami Union in voda Zala in ZA ter brezalkoholnim programom Sola.

»Sodelovanje z Nogometno zvezo Slovenije ima za naše podjetje velik pomen. Pivo in nogomet sta tesno povezana med sabo. V zadnjih letih so tudi nogometne tekme v Sloveniji postale najbolj obiskan športni dogodek, predvsem po zaslugi strateškega delovanja vodstva NZS in dobrega sodelovanja s klubi. Uspehi nogometne reprezentance so tako samo posledica dobrega dela«, je ob podpisu pogodbe dejal predsednik uprave Pivovarne Laško Union d.o.o., mag. Dušan Zorko in dodal: »Ob tej priložnosti, izrekam Aleksandru Čeferinu čestitke za kandididaturo za predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA). Že sama kandidatura je veliko priznanje zanj, Slovenijo in slovenski nogomet. Želim mu, da se s kongresa v mesecu septembru vrne kot predsednik UEFE.«

Pivovarna Laško Union bo tudi v prihodnje podpirala uspešne športne zgodbe v Sloveniji.

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.