Pivovarna Laško Union
Menu
Nova ledena osvežitev Sola Ice Tea limona

Nova ledena osvežitev Sola Ice Tea limona

Pomlad je prinesla novost, ki smo jo vsi dolgo čakali. Priljubljena Sola ledena čaja breskev in brusnica sta dobila družbo. Prepoznali jo boste po rumenem pokrovčku, zato Sola Ice Tea limona, ki je svoj osvajalski pohod pričela marca 2022, že izstopa na policah trgovin.

Družini ledenih čajev Sola se je pridružil okus, ki so ga na degustaciji lani poleti izbrali tudi Goran Dragić in njegova ekipa mladih košarkarjev na Goranovem kampu v Laškem. Mladi košarkaši so stalno v pogonu in veseli smo, da je ledena osvežitev Sola Ice Tea limona po njihovem okusu. Kot se spodobi za družino Sola, je tudi novi Ice Tea limona brez konzervansov. Na voljo je v pakiranju 1,5 L PET in v priročni 0,5L PET embalaži. #zasoliraj s Sola Ice Tea limona kjerkoli.

Ste pripravljeni na novo ledeno osvežitev, ki bo vaša zaveznica v vročih dneh, ko bodo grla suha in srca razgreta? Poskusite jo, prepričani smo, da vas bo navdušila.

Ostale novice

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.