Pivovarna Laško Union
Menu
Obisk muzeja Union Experience najbolj priljubljena aktivnost obiskovalcev Ljubljane

Obisk muzeja Union Experience najbolj priljubljena aktivnost obiskovalcev Ljubljane

Muzej Union Experience je prejel nagrado Travelers' Choice Award 2023, ki jo podeljuje platforma Tripadvisor. To pomeni, da je bil obisk muzeja v letu 2022 prva izbira obiskovalcev prestolnice med 253 predlogi možnih aktivnosti v Ljubljani (angl. things to do). Hkrati je muzej druga najbolj priljubljena atrakcija (angl. top attraction) v Ljubljani in sedma v celotni Sloveniji.

Vsako leto Tripadvisor izpostavlja nastanitve, atrakcije in restavracije po vsem svetu, pri čemer upošteva komentarje in ocene popotnikov v minulem letu. Nagrado Travelers' Choice Award prejmejo tiste, ki nenehno prejemajo odlične ocene popotnikov in so uvrščene med 10 odstotkov najboljših predlogov na tej platformi. Prejem nagrade Travelers' Choice Award 2023 torej pomeni, da so uporabniki platforme Tripadvisor s svojimi ocenami muzej Union Experience uvrstili med 10 odstotkov najboljših atrakcij po vsem svetu. To je sicer že četrta Travelers' Choice nagrada zapored.

O priljubljenosti muzeja Union Experience in vrhunski izkušnji potovanja skozi zgodovino Pivovarne Union pričajo tudi podatki. V letu 2022 je muzej obiskalo več kot osem tisoč, vse od odprtja v letu 2014 pa preko pol milijona obiskovalcev. Vodič obiskovalce popelje skozi več kot 150 let slikovite zgodovine pivovarstva v Ljubljani in razvoja znamke Union. V sklopu doživetja obiskovalce čaka več prijetnih presenečenj, ob zaključku pa še pravo pivsko vzdušje ob degustaciji v stari gostilni.

V Pivovarni Laško Union, kjer upravljamo muzej Union Experience, tradicijo pivovarstva v Ljubljani nenehno nadgrajujemo. Med drugim načrtujemo investicijo v mestno pivovarno Union, kjer bomo razvijali, varili in testirali nove okuse za naše potrošnike in vzpostavili dom za posebne izdelke z omejenim obsegom proizvodnje. Mestna pivovarna Union bo skupaj z muzejem in Pivnico Union predstavljala novoustanovljeni center odličnosti Union. Tako bomo še naprej razvijali znamko Union in obiskovalcem od blizu in daleč ponudili celovito izkušnjo piva v slovenski prestolnici.

Ostale novice

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.