Pivovarna Laško Union
Menu
Pivo in cvetje Laško - Letos v posebni izvedbi, a zvest svoji tradiciji, vrednotam in poslanstvu

Pivo in cvetje Laško - Letos v posebni izvedbi, a zvest svoji tradiciji, vrednotam in poslanstvu

Uspešno se je končal že 56. festival Pivo in cvetje Laško, ki se je po letu dni premora kot eden prvih festivalov vrnil na sceno in s seboj nosi več kot polstoletno tradicijo največjega glasbenega in turističnega dogodka v Sloveniji. Letošnji festival Pivo in cvetje je bil v prid varovanju javnega zdravja osredotočen le na dva dneva, kljub temu pa v Laškem vladalo odlično festivalsko vzdušje.

Obiskovalci so kot vedno imeli na voljo raznolike vsebine za vse generacije, programsko pa je bil tokrat ta žanrsko najbolj odprt glasbeni dogodek pri nas zasnovan drugače od prejšnjih izvedb. V dveh dnevih se je na enem odru zvrstilo šest koncertov, od Šank Rocka do Petra Lovšina.

Letošnji program je bil v celoti akustičen, v živo pa so ga z ležalnikov videli tisti, ki so v Laško prišli peš. Festival je bil pravo doživetje, ki je preplet glasbenih užitkov, zgodovine, etnologije, kulture, hortikulture, uličnega vrveža, pa tudi otroške razigranosti in letos še odlične kulinarike – vse skupaj pa varno, zeleno in v dobri družbi. Festival je ohranil vse ključne elemente lastne blagovne znamke in več kot polstoletne prepoznavnosti.

 

Urban Kramberger, manager blagovne skupine v Pivovarni Laško Union, je pri tem zagotovil, »da festival Pivo in cvetje Laško ostaja tudi v prihodnje osrednji marketinški dogodek blagovne znamke Laško, zato upajo, da bo organizacija prihodnje leto ponovno omogočala prosto pot kreativnosti in novim idejam«.

Obisk koncertov je bil letos omejen, a je bil na voljo zanimiv dnevni in zgodnje večerni spremljevalni program, izvrstne dobrote iz Laške kuhne, ki so jo pripravljali lokalni chefi iz ekološko in trajnostno pridelanih sestavin s kmetij iz Laškega ter bližnje regije, ter odlično Laško pivo.

Ob koncu je Daphne Stavropoulou, direktorica marketinga v Pivovarni Laško Union, poudarila: »Zadovoljna sem, da lahko ljubiteljem našega piva ob upoštevanju vseh varovalnih ukrepov, ki so v teh dneh še vedno potrebni, ponudimo izjemen dogodek kot je Pivo in cvetje. Povezanost, kot jo prinaša ta dogodek, med mestom, krajani, znamko in ljubitelji naših pijač, je neverjetna in potrudili se bomo, da z veliko odgovornostjo nadaljujemo že pred desetletji začrtano pot tudi v prihodnje, ko se bomo lahko družili še bolj sproščeno in kot vedno odgovorno«.

Več o festivalu in dogajanju na spletni strani www.pivoincvetje.si.

Ostale novice

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.