Pivovarna Laško Union
Menu
Pivovarna Union in Nogometna zveza Slovenije z novo serijo pogovorov o nogometnem bontonu skupaj z največjimi imeni slovenskega nogometa

Pivovarna Union in Nogometna zveza Slovenije z novo serijo pogovorov o nogometnem bontonu skupaj z največjimi imeni slovenskega nogometa

Zaradi strasti, ki jo delimo z navijači nogometa, in ker spodbujamo vključenost, raznolikost in odgovorno vedenje v Pivovarni Laško Union stremimo tudi k odgovornemu športnemu navijanju ter pišemo nogometne zapovedi.

V prvem delu nove serije pogovorov o nogometnem bontonu se je voditelj Goran Obrez z nogometnima sodnikoma Slavkom Vinčićem in Aleksandro Česen pogovarjal o ženskah in nogometu, o nogometnih sodnikih in dilemah v športu na zelenici.

Slavko Vinčić je mednarodni nogometni sodnik, ki s svojim znanjem sodi na največjih nogometnih tekmovanjih, nedavno tudi na tekmovanju EURO 2020. Njegov cilj je obdržati trenuten nivo, kratkoročno pa se posveča vsaki naslednji posamezni tekmi, na katero je delegiran.

Aleksandra Česen pa je najuspešnejša slovenska nogometna sodnica. Njena največja odsojena tekma je bila odigrana v kvalifikacijah UWCL. V najlepšem spominu pa ji je ostala dobrodelna tekma v Biljah, kjer je bila pomočnica sodniku Damirju Skomini.

Na koncu vsakega intervjuja razkrivamo novo navijaško zapoved. Vabljeni k ogledu pogovora na Pivovarna Union TV.

Ostale novice

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.