Pivovarna Laško Union
Menu

Pivovarno Laško Union obiskal predsednik uprave HEINEKEN – g. Jean-François van Boxmeer

Predsednik uprave HEINEKEN, ki je drugi največji svetovni pivovar in 100% lastnik Pivovarne Laško Union, g. Jean-François van Boxmeer je v torek, 22.11.2016, obiskal Pivovarno Laško Union.

Obisk je potekal tako v pivovarni v Laškem, kot v pivovarni v Ljubljani. G. Jean-François van Boxmeer si je z Glavnim direktorjem Pivovarne Laško Union, mag. Dušanom Zorkom in Generalnim direktorjem za Evropo, g. Dimitar Alexiev Dimitrov, ogledal obe proizvodnji in imel sestanek s člani vodstva največje slovenske pivovarne.

„Počaščen sem, da je g. Jean-François van Boxmeer bil naš gost in da je z nami delili izkušnje in znanja, ki nam bodo v veliko pomoč pri našem nadaljnjem delu” je po obisku povedal mag. Dušan Zorko in zaključil, da si želi, da se je gospod med zaposlenimi, našimi blagovnimi znamkami, ljudmi, ki jih je med obiskom srečal v Sloveniji prijetno počutil ter da se bo v kratkem odločil za ponovni obisk Slovenije.

Obisk se je zaključil s skupno večerjo v Pivnici Union v Ljubljani.

Vir fotografije: Mediaspeed

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.