Pivovarna Laško Union
Menu

Prva sezona turnirjev »Živjo, nogomet« je zaključena, častno prvo mesto je pripadlo ekipi »Osman tim«

Jesenski in spomladanski »Živjo, nogomet« turnirji so končani, na finalnem turnirju v Stožicah je slavila ekipa »Osman tim«. Enajst turnirjev, ki so se odvijali v vseh Slovenskih mestih, od koder prihajajo nogometne ekipe, ki igrajo v 1. Slovenski nogometni ligi, so zaznamovale odlične podaje, dobra volja in druženje.

Turnir »Živjo, nogomet« je uspel na igrišča privabiti številne ljubitelje nogometa. V desetih krajih po Sloveniji se je jesenskih in spomladanskih nogometnih druženj udeležilo kar 213 ekip, željnih dobrih podaj, atraktivnih nogometnih potez in zadetkov. Ob tem gre posebno pozornost nameniti Kopru, kjer se je na Bonifiki za vstop v finale borilo kar 36 ekip. V Krškem smo imeli čast spremljati prvo žensko ekipo, ki se je borila za vstop v finale, daleč najodmevnejši turnir pa je gostila Ljubljana, kjer so se v Fužinah poleg številnih navdušenih navijačev zbrali tudi številni znani slovenski nogometaši. Dobra družba in do vrha napolnjeni sodčki »tekočega zlata« so nogometaše navdajali z odločnostjo, ekipnim duhom in dobro voljo. Mreža se je v enajstih turnirjih zatresla kar 1.153-krat, najvišji razliki v rezultatu pa smo bili priča v Celju, ko je zmagovalna ekipa povedla za kar 11 golov in poskrbela za neverjeten rezultat, 14:3.

Finalni turnir v Stožicah je obiskalo kar 1.333 navijačev.

V Stožicah se je 10. junija odvil še zadnji turnir v tej sezoni. Za glavno nagrado - ekipni ogled izbrane tekme Lige prvakov v prihajajoči sezoni, se je borilo 10 ekip. V izločilnih bojih sta se najbolje odrezali ekipi Osman team in Remoplast ultra okno, ki sta se med sabo pomerili v velikem finalu. Prvo mesto je na koncu pripadlo ekipi Osman tim, ki si je stopničke delila z ekipo Remoplast ultra okno na drugem in Hoti's Style na tretjem mestu.

Lepo vreme, dobro uigrane ekipe in specialitete Pivnice Union so poskrbele za odlično vzdušje in na zadnji turnir privabile kar 1.333 obiskovalcev. Za ohladitev je skrbelo nefiltrirano Union pivo, dogajanje pa je dodatno popestrilo še deset brezplačnih vstopnic za ogled tekme Slovenije in Malte, ki so jih lahko osvojili obiskovalci turnirja.

Z uspešno zaključeno sezono je Pivovarna Union uspela uresničiti svojo vizijo medgeneracijskega druženja in spodbujanja športa.

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.