Pivovarna Laško Union
Menu
Sprememba na področju odkupa pivskih tropin

Sprememba na področju odkupa pivskih tropin

V Pivovarni Laško Union bomo imeli od 1. maja 2022 dalje novega partnerja na področju odkupa pivskih tropin, ki so stranski proizvod naše proizvodnje piva.

To je podjetje Duynie Feed, ki je mednarodni strokovnjak za trajnostne rešitve na področju krmil. V tem podjetju želijo nadaljevati s prodajo pivskih tropin Pivovarne Laško Union primarno slovenskim odjemalcem, zato vabijo vse potencialne kupce, da jih kontaktirajo. Prodajni predstavnik za Slovenijo je gospod Vice Brzica, ki je dosegljiv na telefon 041/559-222 ali e-naslovu v.brzica@duynie.si.

Pivske tropine so stranski proizvod pri varjenju piva in so dragocen in koncentriran vir energije in beljakovin za živali. Več o hranilnosti in uporabi pivskih tropin za namen krmljenja najdete na njihovi spletni strani https://www.duynie.com/sl/izdelkov/vlaga-krme/pivske-tropine/.

Ostale novice

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.