Pivovarna Laško Union
Menu

Union Nefiltrirano se uvršča med najbolj inovativna piva!

Iz Amsterdama prinašamo veliko novico za slovensko pivovarstvo in vse ljubitelje piva. Na Commerce Awards 2017, kjer se tradicionalno podeljujejo nagrade za najboljše projekte vseh Heinekenovih pivovarn s celega sveta, se je Union Nefiltrirano uvrstilo med 3 najbolj inovativna piva.

Strokovna žirija je prepoznala izjemno znanje, izkušnje in srčnost, ki jih tudi z vašo pomočjo vlagamo v pivo Union, saj ste bili ravno vi tisti, ki ste med prvimi prepoznali kakovost Union Nefiltriranega.

Veselimo se te novice, saj je tudi svet prepoznal tisto, kar sami vemo že dolgo - znamka Union je sinonim za kakovost in inovativnost. Z razlogom smo lahko ponosni na svoj doprinos k evoluciji pivovarstva v svetu.

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.