Pivovarna Laško Union
Menu

Upravi Pivovarne Laško Union nov mandat

Mag. Dušanu Zorku in članom uprave podeljen nov mandat

(Ljubljana, 1.9.2016) Nadzorni svet družbe Pivovarna Laško Union d.o.o. je predsedniku uprave, mag. Dušanu Zorku in članom uprave – podpredsednici Mirjam Hočevar, Marjeti Zevnik – odgovorni za kadrovske in pravne zadeve, Martinu Hayesu – odgovornem za finance, Mateju Osetu – odgovornemu za področje dobavne verige, Olexandru Olexandrovych Makarenku – odgovornemu za področje prodaje in Rumnu Ivanu Kolevu – odgovornemu za področje marketinga, podelil nov mandat za vodenje družbe.

Pivovarna Laško Union d.o.o. je letos izvedla poslovno prestrukturiranje, sprejela novo startegijo do leta 2019 in se združila v eno podjetje, ki je pravni naslednik Pivovarne Laško in Pivovarne Union s sedežem v Ljubljani.

Dodatne informacije:

mediji@heineken.com

www.pivovarnalaskounion.si

Ostale novice

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.