Pivovarna Laško Union
Menu
Vodenje Pivovarne Laško Union z majem prevzema Marta Bulhak

Vodenje Pivovarne Laško Union z majem prevzema Marta Bulhak

Po petih letih vodenja Pivovarne Laško Union se je s položaja glavnega direktorja poslovil Zooullis Mina. S 1. majem 2024 ga bo nasledila Marta Bulhak, ki prinaša v podjetje 27 let izkušenj na različnih funkcijah v družbi HEINEKEN.

Po izjemni in bogati skoraj 28-letni karieri v družbah HEINEKEN je konec lanskega leta Zooullis Mina zaokrožil svojo vlogo glavnega direktorja Pivovarne Laško Union in se več kot zasluženo upokojil. Poljakinja Marta Bulhak, trenutno glavna direktorica HEINEKEN Hrvaška, s 1. majem 2024 prevzema vodenje največje slovenske pivovarne. V vmesnem času Pivovarno Laško Union kot glavna in finančna direktorica vodi Mirjam Hočevar.

Marta Bulhak se je leta 1997 pridružila podjetju HEINEKEN v Grupi Zywiec na Poljskem in opravljala različne vodstvene funkcije na področju zakladništva, dobavnih verig in upravljanja kadrov. Leta 2012 se je pridružila globalni HR ekipi v Amsterdamu, leta 2015 pa kot prva prevzela vlogo višje kadrovske direktorice za regijo Evropa.

Leta 2018 je bila imenovana za glavno direktorico HEINEKEN EE&GDF (Europe Export & Global Duty Free) in bila v tej vlogi odgovorna za rast poslovanja na vseh tržiščih. Spodbujala je trajnostno poslovanje, digitalno preobrazbo in uspešno vodila družbo skozi krizno obdobje epidemije Covid-19. Od oktobra 2020 do konec letošnjega aprila je glavna direktorica HEINEKEN Hrvaška.

Marto Bulhak kot voditeljico odlikujeta njena pozitivna energija in sodelovalni slog vodenja, s katerima ustvarja okolje vključevanja in opolnomočenja sodelavcev, kar s 1. majem 2024 kot glavna direktorica Pivovarne Laško Union prinaša tudi v Slovenijo.

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.