Pivovarna Laško Union
Menu

Znamki Union & Union Radler v vroče poletne mesece vstopata v novi podobi!

Leto 2017 je leto pozitivnih sprememb in novih izzivov, kar z osveženo podobo dokazujeta tudi znamki Union & Union Radler.

Union kot blagovna znamka poleg negovanja pivovarske tradicije že od nekdaj strmi k spremljanju trendov. Rezultat tega dejstva je tudi nova vizualna podoba celotnega nabora izdelkov Union, ki odražajo DNK blagovne znamke in prepričanje, da je življenje potrebno živeti s strastjo. Prenovljeni izdelki v ospredje postavljajo prenovljen logotip, rdečo barvo in legendarnega zmaja, na moderen, svež in žeje-gašoč način.

Tudi Union Radler je s prenovljeno, sodobnejšo podobo v nizkem štartu za vročo sezono. Dvojna osvežitev kombinacije piva in sadnega soka bo aktivne na cilju odslej pričakala dvojno osvežena: z novo podobo in novimi pakiranji. Nazdravite poletju v stilu - z nezamenljivim barvitim videzom in razgibanim karakterjem.

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.