Pivovarna Laško Union
Menu

Pivovarna Laško Union

plu main

Pivovarna Laško Union (PLU) je največji proizvajalec piva in pijač v Sloveniji in zaposluje več kot 400 ljudi. Podjetje, ki je v 100-odstotni lasti nizozemske družbe HEINEKEN, je leta 2016 nastalo z združitvijo Pivovarne Laško in Pivovarne Union in tako podedovalo skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Sloveniji.

 

Naj tej dediščini sodelavci v Pivovarni Laško Union gradimo še danes. S proizvodno enoto v Laškem PLU ostaja vodilni pivovar v Sloveniji. Znotraj družbe HEINEKEN Slovenija zaseda strateški položaj, saj Pivovarna Laško Union predstavlja pomembno regionalno izvozno središče.

V podjetju smo razvojno naravnani in zavezani uporabi prvovrstnih naravnih sestavin ter nenehnemu izboljševanju in inoviranju. Zavezani poslovni, tehnološki, marketinški in komunikacijski odličnosti novosti uvajamo na različnih področjih: vse od uvajanja novih kategorij pijač, novih vrst piva in pijač iz sladu, do prenove embalaže in uporabe novih tehnologij za točenje piva. Z izpopolnjevanjem ponudbe se odzivamo na družbene in tržne trende, uresničujemo želje potrošnikov in zasledujemo strateški cilj, da naše pijače zasedajo prvo ali močno drugo mesto na trgu.

Cenimo tekst

Cenimo tradicijo, a hkrati vnašamo svežino v portfelj blagovnih znamk in izdelkov. Od leta 2016 smo na domačem in tujih tržiščih uvedli več kot 60 novih izdelkov lastnih blagovnih znamk in blagovnih znamk iz družine HEINEKEN, in večina teh izdelkov je še vedno prisotna na trgu.

Poleg piva Heineken in Heineken 0.0 sta temeljna kamna v ponudbi priznani blagovni znamki piva Laško Zlatorog in Union Svetlo, ki odražata našo strast do kakovosti in s katerima že desetletja prinašamo užitek v življenje ljudi. Union dopolnjuje svojo ponudbo z Radlerjem, naborom piv Union Premium, Laško pa z brezalkoholnim pivom Laško 0,0 in pijačami Malt.

Background image
plu right 1

Vsebina Odgovorna izbira

S programom pijač pod imenom Odgovorna izbira 0,0 % smo nadgradili ponudbo piva in radlerja ter malta z znižano vsebnostjo ali popolnoma brez alkohola. Prav te pijače navdušujejo z okusom, hkrati pa so odlična izbira za vsako – družabno in odgovorno – priložnost. 

Background image
plu left 1

Pivovarna Laško Union želi pustiti pozitiven odtis na trgih, na katerih posluje. Posebno mesto v poslovni strategiji skupine HEINEKEN, imenovani EverGreen, imata trajnost in odgovornost, ki sta podstat celotnega našega delovanja. Zaveze iz naše trajnostne strategije »Varimo boljši svet – dvignimo letvico 2030« se dotikajo treh ključnih področij: ohranjanja okolja, družbene trajnosti in odgovorne potrošnje za bolj odgovorno, pravično in zdravo družbo.in poslovanju imata trajnostni razvoj in vračanje družbi. Vpetost v slovensko lokalno skupnost izkazujemo tudi kot eden največjih sponzorjev slovenskega športa in podpornik pomembnih kulturnih ter družabnih prireditev.

Vse to odraža našo močno korporativno kulturo. V Pivovarni Laško Union nizamo dobre zgodbe in varimo boljšo družbo.

Preverite tudi Heineken

PREVERITE TUDI

HEINEKEN

HEINEKEN je najbolj razširjen proizvajalec piva na svetu in ima vodilno vlogo pri razvoju in trženju vrhunskih blagovnih znamk piva in ciderja. Več kot 300 mednarodnih, regionalnih, lokalnih in posebnih vrst piva in ciderja, medkaterimi je vodila blagovna znamka Heineken®, sestavljajo močan portfelj podjetja.

Background image
heineken company
Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.